• Dieselstrasse 4 , Neuenkirchen (bei Enschede)
  • info@ungrund.nl

Nieuwbouw
Wie plannen heeft een nieuw huis te bouwen, gaat niet over een nacht ijs. Het bouwen van een huis is een vertrouwenszaak. Als het gaat om kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding, tuindeuren en schuifpuien of dakkapellen, is Ungrund daarbij de ideale partner voor u.
Bij de keuze van de materialen heeft U bij ungrund een hoge mate van betrokkenheid, en kunt uw eigen ideeën, en voorstellingen inbrengen. U zult terecht een luisterend oor en praktische adviezen van ons verwachten. Met onze jarenlange ervaring en de deskundigheid, is ungrund voor u de aangewezen partner om u goed te informeren over kunststofsystemen en u te helpen de juiste keuzes te maken.

Architecten en aannemers
Ungrund wordt regelmatig door opdrachtgevers zoals architecten en aannemers benaderd, om bij grote nieuwbouwprojecten betrokken te worden. Breng uw project onder onze aandacht! Zowel voor grote als voor kleine projecten heeft ungrund de juiste expertise in huis. Wilt u meer weten wat wij ook voor u kunnen betekenen, nodigen wij u uit voor een afspraak, geheel vrijblijvend met een van onze adviseurs .

Renovatie
Er zijn tal van redenen te bedenken waarom een renovatie van  woning nuttig kan zijn. In een oude woningen is de kans groot dat de ramen nog zijn voorzien van glazen met enkele beglazing, en/of zijn de kozijnen en deuren aan een opknapbeurt toe. Of het nu om een uitbreiding, verbouwing of renovatie gaat heeft ungrund hiervoor door de jaren heen gespecialiseerd door toepassing van ultramoderne kunststoftechniek. Wij zorgen er voor dat uw verouderde woning weer aan de eisen van deze tijd kan voldoen.
Profiteer daarom óók van onze jarenlange ervaring en samenwerking met Schüco, Europees marktleider en de absolute nummer één op het gebied van hoogwaardige kunststoftechniek. Schüco, vervaardigt hoogwaardige KOMO en ISO gecertificeerde profielen waarvan ungrund in eigen bedrijf duurzame kunststofproducten vervaardigt zoals kozijnen, deuren, schuifpuien, tuindeuren en dakkapellen (standaard uitgevoerd met een houtnerffolie in elke gewenste kleur en kompleet voorzien van HR++ isolatieglas).
Voor een nieuwe dakrand of gevelbekleding maken wij gebruik van . Keralit® kunststof panelen Keralit® geveldelen zijn niet van echt hout te onderscheiden. Door de onzichtbare bevestiging (geen schroeven en gaten) wordt een strakke en gave uitstraling verkregen aan de dakrand.
Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar met goed advies.