• Dieselstrasse 4 , Neuenkirchen (bei Enschede)
  • info@ungrund.nl

Rekening houden met het milieu is de moeite waard. Het kan u veel opleveren, zoals een comfortabele woning en geld in de portemonnee. En natuurlijk een beter milieu, zodat wij een gezonde natuur door kunnen geven aan onze kinderen

Een woning verliest warmte via de ramen, de muren, het dak en de begane grondvloer. Onnodig warmteverlies betekent onnodig energieverbruik. Dit brengt extra milieuvervuiling en een onnodig hoge energierekening met zich mee. Isoleren vermindert het warmteverlies en verbetert het comfort. De gemiddelde Nederlandse woning is matig geïsoleerd. Het gasverbruik voor centrale verwarming is gemiddeld 1290 m3 gas per jaar. Vervangt u in alle ramen enkel glas door isolerend dubbel glas, dan bespaart u gemiddeld 320 tot 480 m3 gas per jaar. Dat is 182 tot 274 euro per jaar!

Ook wij zijn ons bewust van onze verantwoording, ungrund is nauw betrokken bij initiatieven als kunststofrecycling (Rewindo) en houdt zo rekening met het milieu en de instandhouding van onze natuurlijke bronnen.

Alle producten van Ungrund zijn dan ook milieuvriendelijk, recyclebaar en op een verantwoorde manier geproduceerd.