• Dieselstrasse 4 , Neuenkirchen (bei Enschede)
  • info@ungrund.nl

pand


In 1927 als handwerkbedrijf in Rheine door Gerd Ungrund opgericht, door Franz-Theo Ungrund in 1963 overgenomen, welke in oktober 1998 de bedrijfsleiding aan zijn zoon Thomas overdroeg. Al drie generaties lang, zetten wij ons in voor een effectieve verbinding van traditionele en moderne bouwmaterialen zoals ook innovatieve technische procedures.

Innovatie In de beginjaren, werden de bewerkingen nog met eenvoudige hout en metaalbewerkingtechnieken uitgevoerd. Maar al kort na de oprichting werd er in diepgrijpende technische rationalisatiemaatregelen geïnvesteerd.

Ons ondernemen stond altijd al positief tegenover onophoudelijke veranderingen van de marktontwikkeling en nieuwe innovatieve bewerkingstechnieken en weet ook vandaag nog vertrouwde en nieuwe techniek te combineren. Ook werden stap voor stap de verschillende ondernemingstakken verder uitgebouwd en aanwinst gemaakt op nieuwe markten.

Zo kan Ungrund zijn klanten constante prestaties en kwaliteit op hoogste niveau in veelvoudig bereik bieden.

Nu wordt de gehele planning, werkvoorbereiding en productie door interne netwerk gekoppelde CAD-CAM-systemen gesteund. Met deze op de toekomst georiënteerde , innovatieve techniek, kan het ondernemen snel nauwkeurig en economisch werken en staat open voor toekomstige vereisten.

 


Graag willen wij u uitnodigen voor een bezoek aan onze showroom in Duitsland.

Wij verheugen ons op uw bezoek.

Uw Ungrund-team